• Str. Gării 137, Vidra, Ilfov – zona gara Vidra /
  • Str. Străduinței 1A, Sector 4, București /
  • Str. Izvorul Rece 16, Sector 4, București
Casa funerară SF. Necatarie

Tot ce trebuie să știi

Despre

Casa Funerară Sfântul Nectarie este alegerea ideală în serviciile funerare din București. Cu respect față de dumneavoastră, persoana decedată și tradiția ortodoxă, oferim servicii conforme cu valorile și credința dumneavoastră. Avem o experiență vastă în domeniul funerar și suntem echipați să abordăm fiecare înmormântare cu profesionalism și empatie. Oferim o gamă extinsă de produse și servicii personalizate, de la sicrie și coroane funerare până la transport specializat și aranjamente florale. Dispunem de o morgă proprie bine echipată și număr mare de autofunerare noi, asigurându-ne că fiecare etapă a înmormântării este gestionată cu atenție și respect. Prețurile noastre sunt afișate transparent, iar toate serviciile sunt efectuate în baza unui contract, oferindu-vă transparență și profesionalism. Suntem disponibili non-stop pentru a vă oferi suport și avem magazine fizice dedicate pentru prezentarea produselor și serviciilor. Echipa noastră este mereu atentă la nevoile dumneavoastră și vă oferă consultanță și sprijin personalizat în toate aspectele înmormântării.

Funerare bucuresti, funerare Ilfov, funerare sector 4, 1, 2, 3, 4, 5, 5, pompe funebre, servicii funerare complete, funerare talon pensie, sicriu, sicriu complet echipat, îmbălsămare
Cine suntem?

Despre noi

De ce noi?

În multitudinea de firme de servicii funerare din București este important să alegeți firma potrivită nevoilor Dumneavoastră. Cu o experiență în domeniul funerar ce pornește în 2012, cu investiții continue dar, nu în ultimul rând, cu respect pentru persoana decedată și pentru credința ortodoxă, Casa funerară Sfântul Nectarie poate fi cea mai bună opțiune în clipele grele ale despărțirii de persoana dragă. Având morgă proprie, autofunerare noi, o gamă largă de produse și, cel mai important, personal avizat și cu experiență în domeniu, Casa funerară Sf. Nectarie este cea mai bună alegere pentru Dvs.!

Hai să vorbim

Contactează-ne

Contact
  1. Str. Străduinței 1a, Sector 4, București – zona Alexandru Obregia;
  2. Str. Izvorul Rece 16, Sector 4, București – zona spitalul Budimex;
  3. Str. Gării 137, Vidra, Ilfov – zona gara Vidra*.

contact@funerare-bucuresti-ilfov.ro

0727591810

0736564302

0766066888

Trimite un mesaj